Accident rutier pe Calea Pleveni/ Șase răniți în carambolul în care a fost implicată și o ambulanță

Un accident rutier în care sunt implicate patru autoturisme, o ambulanţă care transporta un pacient şi un microbuz cu pasageri a avut loc joi seara pe Calea Plevnei, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov, scrie Agepres.

În total sunt 21 de persoane în autovehiculele implicate, precizează sursa citată.

La faţa locului acţionează cinci echipaje SMURD.

Până în acest moment, şase persoane necesită îngrijiri medicale, din care patru au fost deja transportate la spital.

Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului, iar conducătorii autovehiculelor implicaţi in accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, a anunţat Brigada Rutieră.

Potrivit sursei citate, o ambulanţă care circula pe strada Ştirbei Vodă cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane şi care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către strada Constantin Noica. Din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau oprite în intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei.

Traficul rutier este restricţionat in zona intersecţiei Calea Plevnei – strada Ştirbei Vodă, ambele sensuri de circulaţie dinspre strada Ştirbei Vodă către strada Constantin Noica, fiind permisă doar circulaţia transportului public de persoane.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati