Accidentul din Pipera, în care o tânără a murit, ar fi fost provocat intenţionat de şofer

Accidentul din Pipera, în care o tânără a murit pe loc, ar fi fost provocat intenţionat de şofer, respectiv fostul soţ al femeii, scrie antena3.ro.

Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza în care accidentul produs ieri dimineaţă pe bulevardul Pipera să fi fost un act intenţionat al şoferului, care este fostul soţ al tinerei care şi-a pierdut viaţa.

La audieri, bărbatul a declarat că urmează un tratament, iar ieri dimineaţă, înainte de accident, i s-ar fi făcut rău, motiv pentru care a pierdut controlul volanului.

Maşina a intrat în pln în piciorul unei pasarele pietonale, iar impactul a fost fatal pentru tânăra de 36 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta.

Potrivit unor surse, cei doi erau divorţaţi şi au împreună doi copii.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier din Ilfov, iar din primele verificări au stabilit faptul că, un bărbat, de 41 de ani, a condus autoturismul pe bulevardul Pipera, din direcția Tunari către București, iar după ce a traversat podul de peste DNCB, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu piciorul pasarelei pietonale.

Din impact a rezultat rănirea a 2 persoane, respectiv a conducătorul auto  și a unei femei, de 36 de ani, pasager în auto.

Echipajele medicale au  acordat îngrijiri medicale și au efectuat manevre de resuscitare în cazul femeii, însă, din păcate, au declarat decesul acesteia.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată într-o informare a Poliţiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati