Acţiune a Poliţiei pentru verificarea transportului public de persoane. Sunt filtre în toate judeţele şi în Bucureşti

0
201

Poliţiştii fac, vineri dimineaţă, controale pentru verificarea transportului public de persoane, fiind instituite filtre în toate judeţele ţării şi în Bucureşti.

„La această oră, Poliţia Română desfăşoară, la nivel naţional, o acţiune pentru verificarea transportului public de persoane. Sunt organizate filtre în toate judeţele ţării, dar şi în Capitală. Acţiunea are loc în contextul începerii cursurilor şcolare după vacanţa de iarnă şi se desfăşoară pentru asigurarea unui transport public sigur şi în deplină legalitate”, a declarat un reprezentat al IGPR.

Ce nereguli au fost constatate

Printre neregulile constatate până în prezent se numără lipsa documentelelor legale, permisul expirat sau transportul mai multor persoane decât cele prevăzute pentru acel autovehicul.

Potrivit sursei citate, anul trecut, au fost derulate peste 2.000 de astfel de acţiuni, fiind aplicate 16.000 de sancţiuni contravenţionale şi reţinute 122 de permise de conducere. Totodată, anul trdcut au fost înregistrate 68 de accidente rutiere produse din vina şoferilor autovehiculelor de transport persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.