Acţiune în forţă a Poliţiei în Sinteşti şi Jilava, în mai multe dosare de trafic de droguri, evaziune fiscală, furt de curent electric şi deşeuri

Mascaţii au descins vineri în satul în care o grenadă a fost găsită în poartă unei familii. Poliţia face verificări la Sinteşti, Ilfiov, în mai multe dosare de trafic de droguri, evaziune fiscală, furt de curent electric şi deşeuri.

Poliţiştii ilfoveni au efectuat, vineri, o acţiune cu efective mărite, în Sinteşti şi Jilava – judeţul Ilfov, în dosare de trafic de droguri, furt de curent, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor sau depozitarea deşeurilor.

„84 de poliţişti ilfoveni de la subunităţile din teritoriu şi structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii, criminale, economic, arme şi muniţii, acţiuni speciale şi criminalişti acţionează în sistem integrat împreună cu 16 reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Ilfov, opt jandarmi ilfoveni şi 12 lucrători ai unei societăţi de energie electrică”, informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

În cadrul acţiunii, coordonată de conducerea IPJ Ilfov, s-a urmărit asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor ce aduc atingere mediului înconjurător, combaterea faptelor de evaziune fiscală şi a celor de furt de energie electrică, depistarea şi identificarea persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive, depistarea persoanelor urmărite la nivel naţional şi internaţional şi identificarea şi depistarea persoanelor care nu respectă regimul armelor şi muniţiilor.

„Pe parcursul activităţilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun, urmând ca acestea să fie centralizate la finalul acţiunii”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati