Acțiunile Netflix încep să scadă. Valoarea de piață a companiei s-a redus cu 25 de miliarde de dolari

0
102
sursa foto: Unsplash

Netflix a raportat o încetinirii a creșterii numărului de abonați, ceea ce a dus la o scădere a valorii acțiunilor cu 11%, și la reducerea cu 25 de miliarde de dolari a valorii de piață a companiei, anunță BBC, scrie antena3.ro.

În jur de 3.98 de milioane de oameni s-au abonat la Netflix din ianuarie până în martie, mult sub cele 6.25 de milioane estimate.

Serviciul de streaming a adăugat anul trecut 15,8 milioane de noi abonați, în condițiile în care COVID-19 a forțat oamenii din întreaga lume să rămână acasă.

O mare parte din această creștere a venit din Asia, unde Netflix a adăugat 9,3 milioane de noi abonați în 2020, o creștere de aproximativ 65% față de anul precedent.

Netflix a prezis o creștere mai puternică în a doua jumătate a anului

Companii rivale de streaming cheltuiesc miliarde pentru a concura cu Netflix. Disney + a depășit 100 de milioane de abonați, comparativ cu cei 207,6 milioane ai Netflix.

În prima jumătate a anului, Netflix a pierdut unul din cele mai populare seriale, atunci când ”The Office” s-a mutat la Comcast Corp.

În a doua jumătate a anului se așteaptă la o creștere substanțială, o dată cu lansarea noilor sezoane din ”You”, ”Money Heist” și ”The Witcher”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.