Activistul de mediu Daniel Bodnar, grav rănit într-un accident. Are fractură de coloană

0
406
Monitorul de Suceava

Activistul de mediu Daniel Bodnar este grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc în noaptea de luni spre marți în comuna Sucevița. Bărbatul a fost transferat la Iași cu fractură de coloană.

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident rutier, luni noapte, în jur de ora 2:20, pe raza comunei Sucevița.

El era pasager în mașina condusă de un alt activist de mediu, Daniel Ghinghiloschi. Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului BMW pe care îl conducea, mașina lovind violent un podeț și poarta unei case, scrie Monitorul de Suceava.

Șoferul a scăpat cu răni mai ușoare, însă Bodnar a suferit leziuni grave. Daniel Bodnar a fost diagnosticat preliminar cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

Polițiștii rutieri nu au dubii cu privire la faptul că a fost doar un accident rutier.

”În noaptea de luni spre marți, în jur de 2.20, pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, a avut loc un accident cu implicarea unui singur vehicul cu post de conducere pe dreapta, condus un tânăr de 24 de ani, din Solca. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției, mașina a lovit timpanul unui podeț, a lovit poarta unei case, un indicator rutier, iar pe fondul vitezei dezvoltate mașina a mai rulat într-un șanț de la marginea drumului. Echipajul de poliție a ajuns de urgență la fața locului, la patru minute de la apelul la 112”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Cel care a sunat la 112 a fost Dănuț Ghinghiloschi, cel care s-a aflat la volan.

Conform procedurilor, mai ales că au fost unele dubii cu privire la cine a condus, ambii au fost verificați cu etilotestul.

În cazul lui Bodnar a rezultat o concentrație de 0,05 mg/l alcool în aerul expirat, care este aproape în marja de eroare și care nu are importanță juridică în condițiile în care se stabilește cert că acesta era pasager.

Activistul Daniel Bodnar este cunoscut pentru acțiunile sale împotriva tăierilor ilegale de păduri din Suceava, fiind de mai multe ori atacat de hoții de lemne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.