Activitatea la Creșa Neghiniță din Sectorul 6, suspendată pentru o perioadă de 14 zile

Începând de astăzi, 04 noiembrie 2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență (C.L.S.U.) al Sectorului 6 a decis suspendarea activității cu copiii în cadrul Creșei Neghiniță, pentru o perioadă de 14 zile.

Primarul Ciprian Ciucu a decis convocarea, cu celeritate, a C.L.S.U. Sector 6 pentru a se asigura că sunt aplicate toate măsurile legale, în urma depistării, în data de 03 noiembrie 2020, a unui număr de 8 angajați ai creșei, pozitivi cu virusul SARS-COV-2.

Angajații și părinții copiilor care au frecventat grupele unde își desfășoară activitatea cei 8 salariați au fost informați, încă de aseară, în conformitate cu Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19) și se află în izolare. Aceștia nu prezintă simptome ale bolii, se simt bine și se află în izolare la domiciliu.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică București a fost informată cu privire la situația angajaților și a contacților acestora, fiind demarată ancheta epidemiologică.

În prezent, mai este suspendată activitatea și la Creșa Harap Alb, acolo unde au fost depistați 9 angajați pozitivi cu COVID-19, în data de 23 octombrie 2020. La finalul celor 14 zile de izolare, după retestarea tuturor angajaților, vom anunța măsurile ce se impun a fi luate, în funcție de noile rezultate privind infectările cu virusul SARS-COV-2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati