Activitatea Primăriei Sectorului 2 a fost reorganizată pe 46 de cvartale. Vor fi organizate întâlniri cu locuitorii

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anunțat că de luni activitatea primăriei se desfășoară pe 46 cvartale, adică se acționează pe zone delimitate care se confruntă, în majoritatea cazurilor, cu același set de probleme.

În același timp, edilul a anunțat că de marțea viitoare vor fi organizate întâlniri în aceste comunități în fiecare marți și vineri de la 16:00, unde vor veni și responsabilii de zonă de la instituțiile primăriei.

”Pentru a fi mai eficienți și mai prezenți în teren am reorganizat activitatea primăriei pe 46 cvartale. Aceste zone nu au fost alese întâmplător. Sunt comunități delimitate de bulevarde/străzi mari și se confruntă, în majoritatea cazurilor, cu același set de probleme.

Lucrăm pe acest model de luni bune și reușim astfel să ne concentrăm resursele astfel încât să facem o diferență palpabilă. Vă povestesc despre ele fiindcă pornind de azi vom organiza întâlniri regulate în fiecare cvartal.

Marțea și vinerea de la ora 16:00 vom fi acolo împreună cu responsabilii de zonă de la diferitele instituții ale primăriei să vă ascultăm. Să vă povestim ce mai avem în lucru sau ce urmează. Să ținem aproape.”, a scris pe Facebook Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2.

Prima întâlnire va avea loc astăzi

Prima dintre ele va avea loc chiar astăzi de la ora 16:00, dar edilul Sectorului 2 a anunțat și programul celorlalte două întâlniri, după cum urmează:

Astăzi, 26 octombrie, ora 16:00 – Cvartalul 1: Parcul Icoanei – dezbatere reabilitare parc.
Marți, 2 noiembrie, ora 16:00 – Cvartal 2: mini-parcul Rosetti intersecție cu Tudor Arghezi, iar de la 17:00 în părculețul de pe Eminescu 153.
Vineri, 5 noiembrie, ora 16:00 – Cvartal 3: parcul Popa Soare, parcul Sfântul Ștefan și ultima oprire la miniparcul Popa Nan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati