Actorul acuzat că a agresat sexual mai multe femei în Bucureşti a fost condamnat la închisoare

Alexander Zudor, actor şi model, a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Decizia instanţei poate fi atacată însă cu apel.

Acesta este suspectat că în lunile noiembrie-decembrie 2020 a ameninţat cu un cuţit mai multe femei, pe străzi din Sectorul 5 şi în scara unui bloc din Sectorul 4, pentru a le agresa sexual.

„(…) contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse – 5 ani), în final urmând ca inculpatul Zudor Alexander să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie”, se arată în decizia instanţei.

Totodată, bărbatului i-au fost interzise mai multe drepturi şi va trebuie să plătească 5.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de un bărbat care a sunat la 112 spunând că, în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliţie s-a prezentat o femeie care a reclamat că, în 5 decembrie, în jurul orei 21.30,  în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran.

Ambele cazuri au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La începutul lunii februarie, bărbatul a fost arestat preventiv.

Alexander Zudor este actor și s-a făcut remarcat în special în spoturi publicitare pentru diverse produse.

El a deținut şi rolul principal în imnul de campanie PNL la alegerile europarlamentare din 2019. În clip, Alexander Tudor îi conduce pe români către lumină.

Actorul nu are antecedente penale, este divorțat și are doi copii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati