Acuzaţii fără precedent: Cazurile sociale – lăsate să moară în casă de către primarul Sectorului 6

Cazurile sociale sunt “abandonate şi lăsate să moară în casă”, de către primarul Sectorului 6, acuză Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei “Din suflet pentru suflet”.

Cazurile sociale din Sectorul 6, abandonate şi lăsate să moară în case, din cauza lipsei de responsabilitate a primarului mUtU! În Sectorul 6, Direcția Generală de Asistentă Socială din cadrul primăriei este imună la problemele cu care se confrunta astăzi vârstnicii singuri, neajutorați și cu probleme grave de sănătate!

La 93 ani, Dna Georgeta Gh., este o bătrânică singură, cu probleme de sănătate foarte grave, care locuiește în Sectorul 6 şi este ignorată de autorități, aceasta fiind in imposibilitatea de a-și face menajul, curățenie în casă, cumpărături sau treburile gospodărești din bucătărie. Am acţionat imediat în momentul în care am fost sesizat de către vecinii din bloc, şi ne-am deplasat prompt la fața locului pentru a ajuta acest caz social”, a detaliat Florescu.

Cazurile sociale din Sectorul 6, abandonate si lăsate sa moară in case, din cauza lipsei de responsabilitate a primarului mUtU!In Sectorul 6, Direcția Generală de Asistentă Socială din cadrul primăriei este imună la problemele cu care se confrunta astăzi vârstnicii singuri, neajutorați și cu probleme grave de sănătate!La 93 ani, Dna Georgeta Gh., este o bătrânică singură, cu probleme de sănătate foarte grave, care locuiește in Sectorul 6 și este ignorată de autorități, aceasta fiind in imposibilitatea de a-și face menajul, curățenie in casă, cumpărături sau treburile gospodărești din bucatarie.Am acționat imediat in momentu’ in care am fost sesizat de către vecinii din bloc, și ne-am deplasat prompt la fața locului pentru a ajuta acest caz social. Am rămas stupefiat văzând problemele cu care se confruntă această femeie, fiind abandonată de autoritățile statului, din cauza sistemului găunos și a corupției care astăzi macină din temelii Primăria Sectorului 6!Noi ne-am făcut datoria și vom reveni…dar voi ce așteptați? Doar să furați știți?#hotiilapuscarie #dgaspcsector6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Marţi, 7 aprilie 2020

El susţine că “a rămas stupefiat văzând problemele cu care se confruntă această femeie, fiind abandonată de autoritățile statului, din cauza sistemului găunos și a corupției care astăzi macină din temelii Primăria Sectorului 6”.

“Noi ne-am făcut datoria și vom reveni…dar voi ce așteptați? Doar să furați știți?”, a adăugat Ştefan Florescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati