ACUZAȚII FĂRĂ PRECEDENT / Dan Bittman crede că Andreea Esca şi-a ÎNSCENAT INFECȚIA cu COVID: ”Nu e nimic adevărat acolo”

0
209
Bitman esca
Foto: antena3.ro

Acuzații fără precedent au fost făcute de către Dan Bittman la adresa Adreei Esca, solistul afirmând că aceasta şi-a înscenat boala: ”Cred că nu e nimic adevărat acolo”.

Bittman s-a declarat în nenumărate rânduri nemulțumit și de măsurile luate de Guvernul Orban pentru stoparea răspândirii cazurilor de COVID 19 la noi în țară.

  • Solistul a spus că nu crede că Andreea Esca a fost infectată cu SARS-CoV-2, punând totul pe seama conspiraţiilor care circulă de luni bune, conform cărora artiştii şi influencerii ar fi plătiţi ca să afirme că s-au îmbolnăvit. 

”S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor…

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a declarat Dan Bittman într-o intervenție online cu Mădălin Ionescu.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.