Acuzații la adresa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, după realizarea celui de-al 8-lea transplant de plămâni într-un spital din Capitală: Îl ardea grija pentru interesele clinicii AKH din Austria

Deputatul de București Beatrice Tudor, a făcut o serie de acuzații la adresa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, pe pagina sa de facebook, imediat după anunțul primarului Firea în legătură cu realizarea celui de-al 8-lea transplant de plămâni într-un spital de stat din Capitală.

  • Tudor îl acuză pe fostul ministru Vlad Voiculescu, că în perioada în care a fost ministru, i-a atacat furibund nu doar pe Gabriela Firea, ci și pe medicii de la Spitalul Sfânta Maria, ”se zbătea ca peștele pe uscat pe motiv că un spital din subordinea Gabrielei Firea a primit acreditarea pentru a face transfer pulmonar”, dintr-un interes legat de o clinică medicală din Viena – ”Evident, că nu grija pentru pacienți îl ardea pe fostul ministru al sănătății, ci grija pentru interesele clinicii AKH din Austria.”

”Cum și-au înghițit limba trompetele intereselor medicale externe.

Vlad Voiculescu, copilul minune al s̶e̶c̶u̶r̶i̶t̶ă̶ț̶i̶i̶ politicii ”rezist” se zbătea acum câțiva ani ca peștele pe uscat pe motiv că un spital din subordinea Gabrielei Firea a primit acreditarea pentru a face transfer pulmonar.

Evident, că nu grija pentru pacienți îl ardea pe fostul ministru al sănătății, ci grija pentru interesele clinicii AKH din Austria. Această clinică era cea care făcea până acum aceste operații de transplant, plătite pe bani grei din buzunarul românilor.”, a scris deputatul de Bucuresti, Beatrice Tudor, pe facebook.

Beatrice Tudor a mai detaliat în aceeași postare, legătura dintre fostul ministru Voiculescu și clinica AKH din Viena.

beatrice tudor
sursa foto: Facebook – Beatrice Tudor

”Care este legătura dintre Voiculescu și AKH Viena?”

”Aparent, niciuna. Dar Viena este orașul unde Voiculescu și-a făcut facultatea pe banii rudelor lui mai bogate, rude îmbogățite, deloc surprinzător, tot din afaceri în industria pharma. De altfel, aceasta este și singura legătură dintre Vlad Voiculescu și sistemul medical: interesele majore ale rudelor care l-au propulsat în spațiul public și în funcția de ministru, sperând să pună mâna, prin intermediul nepoțelului, pe toate deciziile ministerului.

  • Voiculescu i-a atacat furibund nu doar pe Gabriela Firea, ci și pe medicii de la Spitalul Sfânta Maria.

Iată că realitatea i-a mai dat o palmă peste obraz lui Vlad Voiculescu. Tocmai s-a realizat cu succes cel de-al 8-lea transplant de plămâni într-un spital de stat din București, administrat de Primăria Capitalei: Spitalul Sfânta Maria, condus de prof. Dr. Narcis Copcă.

Se poate și în România, nu doar la Viena, pe bani grei.”, a mai transmis Beatrice Tudor pe pagina sa de facebook.

Firea: S-a realizat cel de-al 8-lea transplant de plămâni, într-un spital de stat din București

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati