Adda, acuzații dure la adresa lui CRBL. A fost umilită: „Nu m-a lăsat să urc pe scenă, mi-a spus să mă întorc acasă”

0
443
Foto: romaniatv.net

Adda face acuzații dure la adresa lui CRBL. Artista susține că bărbatul a umilit-o în perioada în care au lucrat împreună. A povestit totul în cartea autobiografică, pe care a lansat-o de curând.

Eduard Mihail Andreianu (44 de ani), cunoscut sub numele de scenă CRBL, e în centrul unor dezvăluiri făcute de cântăreața ADDA, într-o carte autobiografică a artistei de 30 de ani.

”Cele trei ADDA” este numele cărții pe care solista a lansat-o recent și unde e povestită relația pe care aceasta a avut-o de-a lungul timpului cu CRBL.

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot.

La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc.

Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot”, a relatat Adda.

Adda, despre cele mai grele momente din viața ei

Adda este extrem de deschisă cu viața ei personală și obișnuiește foarte des să își țină la curent urmăritorii cu tot ce face. Extrem de sinceră și foarte deschisă, aceasta a recunoscut că scrisul o ajută foarte mult să se descarce.

De curând, cântăreața și-a lansat o carte în care își spune povestea, dar mai ales cum se luptă cu boala Lyme. Adda le-a făcut urmăritorilor săi o dezvăluire despre cum a reușit să treacă peste momentele mai puțin plăcute din viața ei, scrie romaniatv.net.

„Voi sărbători ziua mea de doua ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai bună terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit.

M-a ajuns din urmă tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot sa spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!”, au fost cuvintele scrise de Adda, pe Instagram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.