ADER si-a depus candidaturile la alegerile locale pentru Primariile de sector, Consiliile locale si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Partidul ADER si-a depus oficial candidaturile la alegerile locale pentru Primariile de sector, Consiliile locale si Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

  • Printre candidatii lansati in cursa pentru fotoliul de Primar se numara personalitati din sanul Partidului, actori importanti pe scena politica din ultimii ani, dar si oameni noi, specialisti, care s-au alaturat proiectului ADER, o provocare pe scena politica romaneasca.

Astfel, la Sectorul 2 al Capitalei concureaza un veteran cu patru mandate anterioare trecute in cartea de vizita, presedintele de onoare al partidului, Neculai Ontanu, in timp ce la Sectorul 1 insusi presedintele national al partidului, Orlando Culea, Consilierul General care a demascat abuzurile din CGMB in actualul mandat, arunca manusa adversarilor.

Cu totii se remarca prin proiectele propuse cetatenilor in folosul acestora, prin raspunsul imediat la dorintele si nevoile cetatenilor, chiar de a doua zi dupa 27 septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati