Adina Alberts în doliu; Pe cine a pierdut ucis de COVID-19

1
91

Dr. Adina Alberts a anunțat că fostul său soț, bancherul George Albert a murit după ce s-a infectat cu COVID-19 la Spitalul Matei Balș din București.

Ea a făcut acuzații grave la adresa medicilor, pe pagina de socializare, și a susținut că „țara asta i-a venit de hac„.

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit.  Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!  Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!„, a scris Adina Alberts pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. 3 saptamani in spital: CLAR ca sistemul medical l-a ucis. Asa cum ii ucide pe toti care ajung in spitale, in ANTICAMERA MORTII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.