Adina Săniuţă a depus jurământul în calitate de senator USR de Bucureşti

Adina Săniuţă a depus, joi, jurământul în calitate de senator USR de Bucureşti. Ea ocupă, astfel, locul devenit vacant după numirea Ancăi Dragu în funcţia de Guvernator al Băncii Naţionale a Republicii Moldova.

Adina Săniuţă este lector universitar la Facultatea de Management din cadrul SNSPA, director al programelor de masterat: Management şi Branding Corporativ; Management şi Inovare Digitală. De asemenea, Adina a mai fost cadru didactic asociat la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice şi la UNEFS.

„Prioritatea mea vor fi proiectele care conduc la debirocratizare, scăderea taxării, în special a muncii, şi diminuarea cheltuielilor statului. Experienţa pe care o am în mediul privat mă ajută să fiu conectată la realitatea economică şi nevoile contribuabililor, atât persoane fizice, cât şi juridice, şi astfel deciziile pe care le voi lua vor fi bazate pe date reale, aliniate la ceea ce contează cu adevărat pentru societate”, declară Adina Săniuţă.

Adina are o experienţă îndelungată în sectorul privat ca export manager pentru branduri româneşti de renume şi a coordonat campanii de marketing pentru multinaţionale care activează şi în România. De asemenea, a fost coordonator de comunicare la Fundaţia Romanian Business Leaders, fundaţie ce reuneşte cei mai importanţi oameni de business din România.

Ea a fondat prima librărie cu carte în limba germană din Bucureşti şi, pe lângă activităţile legate de profesie, este implicată în proiecte sociale, fiind cofondatoare a două asociaţii care activează în domeniul protecţiei mediului şi al educaţiei.

Adina Săniuţă este doctor în marketing, titlu acordat de Academia de Studii Economice din Bucureşti şi deţine şi un titlu de Master în Administrarea Afacerilor acordat de aceeaşi instituţie de învăţământ superior.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati