Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti deschisă la investigația procurorilor

2
365
Pixabay

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) a pus la dispoziţia procurorilor anticorupţie înscrisurile şi informaţiile solicitate, în urma percheziţiei efectuate, marţi, la această instituţie.

Potrivit unui comunicat al ASSMB transmis, marţi, AGERPRES, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a solicitat documente, mai precis contracte de achiziţie publică încheiate în cursul anului 2022 de către directorul general al instituţiei de la acea dată, Cristian Plută.

ASSMB a pus la dispoziţia procurorilor anticorupţie toate înscrisurile şi informaţiile solicitate, reiterând sprijinul asumat de instituţie pentru documentarea şi verificarea legalităţii activităţilor întreprinse de către toţi angajaţii.

Procurorii DNA au efectuat, marţi, percheziţii la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi la spitalele „Colţea” şi „Sf. Luca” din Capitală, într-un dosar de corupţie care are legătură cu implementarea de servicii IT la unităţi sanitare din Capitală.

Sursa: AGERPRES

2 COMENTARII

  1. Verificati activitatea doctor Cristian Draghici neurologie, care prescrie tratament cu dexametazona perfuzabila, 1L ser fiziologic cu dexametazona,in urgente minore , la spital universitar urgenta pentru persoane varstnice ,cu infarct miocardic in antecedente si simptome de infarct acut,cu raportul R pe S mai mare ca 1 in derivatiile septale pe EKG,fara nicio justificare diagnostica, cel putin conform indicatiilor agentiei europene a medicamentului.Are ,oare,instinct de ucigas in serie?Verificati de ce prescrie astfel in urgente.Dexametazona perfuzie provoaca miocardita,afectare a muschiului miocardic,si chiar infarct miocardic,fiind interzisa celor cu infarct miocardi ( orice search gogle pentru „dexamethasone myocardial infarction”).De asemenea , si la ponderas, pentru dureri lombare, Doctor Cristian Draghici neurologie prescrie doza de 10 mg dexametazona perfuzie, urmata de doze intramuscular, varstncilor cardiaci si diabetici, tratament potential letal.Evitati sau fiți precauti daca va consulta.

  2. De evitat consult cardiologie Dr Ana Maria Serban . !Pacient diagnosticat anterior cu cardiopatie ischemica ( nu am aratat documente diagnostice dnei Dr, fiind interesati de diagnosticul ei),posibil infarct miocardic apoi,avand in vedere analizele markeri cardiac.Consult superficial, rapid de catre cardiolog Dna Dr Ana maria Serban, cu diagnostic doar de inceput de HTA.Degeaba s a plans de dureri retrosternale,dureri de gambe,lipsa de aer la efort.Cateva saptamani mai tarziu persoana a suferit infarct miocardic, aproape mortal.La toate simptomele descrise ,dr Ana maria Serban cardiologie nu a comentat ceva, nici macar nu a incercat un raspuns, Amabila,afabila, insa diagnostic gresit,pe bani multi.Nu respecta pacientul, intrat cu aproape o ora intarziere fata de ora programarii.Evitati daca daca doriti sa aveti mai multe sanse la viata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.