Administrația Străzilor a făcut reparații în carosabil pe mai multe artere din Capitală

0
339

Primarul general Nicușor Dan anunță că, în ultima săptămână, Administrația Străzilor București a executat reparații în carosabil pe mai multe artere din Capitală, printre care Șoseaua Progresului, Șoseaua Alexandriei, Șoseaua Sălaj, Bd. Mărășești, Calea Ferentari.

De asemenea, a trasat marcaje pentru parcările destinate persoanelor cu dizabilități pe străzi precum str. Romancierilor, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, dar și marcaje pentru trecerile de pietoni în aproximativ 30 de locații, zone intens circulate din Capitală, precum Bd. Primăverii, Bd. Lacul Tei, str. Herăstrău, str. Ermil Pangratti, str. Pajurei, str. Delfinului, Șoseaua Colentina, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari.

Au fost instalați stâlpi antiparcare pe Soșeaua Pipera și Str. Buzești, precum și indicatoare rutiere pe aproximativ 40 de artere, printre care Bd. Primăverii, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Mircea Eliade, str. Mihai Eminescu, Calea Griviței, Șoseaua Colentina, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Gh. Magheru, Bd. Aviatorilor, Șoseaua București – Ploiești.

În aceeași perioadă, Administrația Străzilor a intervenit pentru remedierea deficiențelor la instalațiile de semaforizare din aproximativ 70 de intersecții din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.