Administrator din Bucureşti, cercetat pentru folosire de acte false

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au desfăşurat vineri o acţiune într-un complex comercial din sectorul 2 al Capitalei, în vederea efectuării de verificări privind importul de mărfuri efectuat de o societate comercială, în data de 22 octombrie a.c.

În urma acţiunii organizate de către poliţişti din cadrul  Poliţiei Sectorului 2- Serviciul  Investigare a Criminalităţii Economice  a fost identificat  un autotren cu care ar fi fost efectuat importul de mărfuri, înmatriculat într-o ţară străină, a precizat DGPMB.

Astfel, în prezenţa administratorului societăţii, a fost efectuat inventarul produselor existente în semiremorca autotrenului, fiind identificată cantitatea de peste 1.000 metri liniari de material care nu era menţionată în documentele de achiziţie şi de import şi nu a fost declarată la autoritatea vamală.

Cantitatea de mărfuri identificată în plus a fost ridicată în vederea confiscării. De asemenea, în vederea recuperării prejudiciului,  s-a dispus măsura indisponibilizării mărfurilor care au făcut obiectul importului în cauză, în valoare de peste 150.000 lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 2 – Serviciul  Investigare a Criminalităţii Economice sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire de acte nereale.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati