Administratorii a două clinici private din București, reținuți de anchetatori. Ar fi vândut fișe medicale false pentru șoferi

Administratorii a două clinici private din București au fost reținuți împreună cu alte trei persoane, după ce polițștii Serviciului Rutier al IPJ Ilfov au probat că eliberau fișe medicale pentru persoanele care trebuiau să-și preschimbe permisele de conducere, fără ca pacienții să se prezinte la consultație.

Polițiștii au descins la cinci adrese din București, reprezentând sediile principale și secundare a celor două unități medicale, potrivit Gîndul.ro.

Polițiștii ilfoveni ai Serviciului Rutier au descins, miercuri, la sediile unor clinici din Capitală cu sprijinul ofițerilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Investigarea Criminalității Economice.

Toți cei reținuți sunt suspectați că ar fi făcut parte dintr-o adevărată rețea care se ocupa cu vânzarea de fișe medicale pentru șoferi, cu toate că aceștia nici măcar nu se prezentau la clinicile respective.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati