Administratorii blocurilor reabilitate termic din Sectorul 3, chemați să depună cereri pentru înlocuirea lifturilor

0
82

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, invită administratorii din blocurile care au fost reabilitate termic să depună cereri, pentru ca lifturile să poată fi înlocuite cu unele noi și moderne.

Invitația se adresează cu prioritate asociațiilor de proprietari ale căror blocuri au fost deja reabilitate termic, având în vedere că, la blocurile ce urmează a intra în programul de reabilitare, înlocuirea lifturilor vechi se va face odată cu lucrările de anvelopare.

„Suntem pe final cu reabilitatea termică. Aceasta nu se rezumă doar la eficiență termică, cuprinde și schimbarea lifturilor, panouri fotovoltaice, scăderea consumului de energie cu peste 40%. Ne dorim ca toate lifturile din Sectorul 3 să fie noi. Nu doar că acestea arată mai bine și sunt eficiente, dar sunt și mult mai sigure. Sunt fonduri europene de care putem beneficia, cu avantaje semnificative, așa că nu ezitați să depuneți documentația toți cei care vă doriți locuințe eficiente din punct de vedere energetic”.

Prin reabilitare termică cetățenii vor beneficia de: facturi scăzute cu 40%, confort termic în fiecare apartament, înlocuirea lifturilor și iluminat LED.

Reabilitarea termică se realizează cu finanțare europeană prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Cetățenii, președinții și administratorii blocurilor pot obține informații referitoare la indicatorii tehnico-economici pentru creșterea performanței energetice de pe  site-ul Primăriei Sectorului 3, aici.

Totodată, locuitorii Sectorului 3 care au nevoie de îndrumare pot solicita informații la adresa de e-mail investitiiachizitii@primarie3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.