Adolescent bănuit de tâlhărie calificată, reţinut de poliţiştii Capitalei

Un adolescent de 17 ani a fost reţinut de poliţiştii Capitalei, fiind suspectat de tălhărie calificată. El ar fi furat un lănţişor, pe o stradă din Sectorul 2, şi a ameninţat victima cu un obiect înţepător.

”Duminică, 11 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un tânăr, în vârstă de 17 ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie au fost sesizaţi, de către o persoană, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-o zonă din Sectorul 2, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat un tânăr, în vârstă de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Probatoriul administrat a relevat faptul că sâmbătă, 10 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în spatele unei scări de bloc din Sectorul 2, prin smulgere, bănuitul ar fi deposedat persoana vătămată de un lănţişor, iar pentru a-şi asigura scăparea, ar fi ameninţat-o cu un obiect tăietor-înţepător”, a mai transmis sursa citată.

Tânărul a fost depistat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati