FOTO/ Adolescentă de 14 ani, dispărută de la adresa la care stătea în Ștefăneștii de Jos

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov caută o minoră în vârstă de 14 ani, care la data de 3 februarie a.c., a plecat voluntar de la adresa unde locuiește cu bunica, din localitatea Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov și nu s-a mai întors, conform viitorulilfovean.ro.
Sesizarea a fost formulată în seara de 3 februarie a.c., în jurul orei 19:43 prin apel 112,  de bunica minorei, care a declarat faptul că, în ziua de 3 februarie a c., în jurul orei 17:00, nepoata sa, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors.
sursa foto: IPJ Ilfov

Semnalmentele minorei: înălțime 1,65 m, aproximativ  40 kg, ochii căprui, păr negru, lung, fața ovală, nu prezintă semne particulare.

Adolescenta era îmbrăcată cu un pulover alb, cu o geacă albă, cu pantaloni tip blugi de culoare albastră și încălțată cu ghete de culoare neagră. Poartă cercei, anunță IPJ Ilfov.
Persoanele care dețin date ori informații, sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliție.
La ora transmiterii acestei știri, adolescenta nu figura în lista cu copii dispăruți publicată pe site-ul IGPR.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati