Adolescentă de 15 ani, pipăită în repetate rânduri de un individ, într-un tramvai din București. Bărbatul a fost identificat şi arestat preventiv

1
81

Un bărbat de 46 de ani, acuzat că, în luna decembrie, ar fi pipăit în repetate rânduri o fată de 15 ani în timp ce se afla într-un tramvai pe un traseu din Sectorul 4 al Capitalei, a fost identificat şi audiat de poliţişti, ulterior fiind arestat preventiv.

  • ”La data de 29 ianuarie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au reţinut un bărbat, în vârstă de 46 de ani,  faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost declanşate, în 11 decembrie 2023, când un bărbat a sesizat că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi fost atinsă în repetate rânduri într-o zonă intimă, de către un bărbat, în timp ce se afla într-un tramvai, pe un traseu din Sectorul 4.

”Astfel, în urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 46 de ani. La data de 29 ianuarie 2024, bărbatul a fost audiat, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore”, a mai transmis sursa citată.

Ulterior, faţă de cel în cauză a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.