Adoptă un cățel ASPA! PMB reia târgul de adopții în Parcul Circului

Toţi iubitorii de căţei sunt aşteptaţi în weekendul 6-7 noiembrie, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan Bucureşti, în intervalul orar 10:00-13:00, la târgul de adopţii organizat de ASPA.

Începând cu acest sfârşit de săptămână, în fiecare weekend, în Parcul Circului se vor organiza târguri de adopţii, astfel încât cât mai mulţi căţei să aibă şansa de a-şi găsi un cămin.

Puii de căţei din centrele ASPA, care aşteaptă să-şi găsească o familie, sunt vaccinaţi, deparazitaţi şi microcipaţi, iar adulţii sunt şi sterilizaţi. Adopţiile sunt gratuite.

Toţi câinii care vor fi adoptaţi vor pleca la noile familii cu mai multe cadouri de la Maxi Pet România şi Pedigree Romania. (Maxi Pet oferă pachete formate din hrană uscată şi umedă, jucărie şi castron, iar Pedigree oferă batoane Denta Stix, plicuri cu hrană umedă şi selfie stick-uri pentru telefon).

Ca de fiecare dată, voluntarii Proedus vor fi alături de căţei pe durata târgului de adopţii.

Reamintim că Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, a derulat în parcul Izvor, în parteneriat cu Circul Metropolitan, în perioada 24 iulie-26 septembrie, o campanie de promovare a adopţiei câinilor din adăposturi în cadrul căreia au fost adoptaţi peste 100 de căţei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati