ADP Sector 1 înlocuiește arborii uscați din mai multe locații

S-a dispus înlocuirea arborilor uscați din sectorul 1, anunță Administratia Domeniului Public Sector 1 pe pagina de Facebook.

În urma acțiunilor de verificare a stării de sănătate a arborilor plantați în cadrul campaniilor de plantare, s-a constatat că unii nu au pornit în vegetație, motiv pentru care aceștia vor fi înlocuiți pe cheltuiala firmelor care i-au plantat.

În această săptămână au fost înlocuiți 225 de arbori din următoarele locații: Parc Băneasa, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, B-dul Oaspeților, Fabrica de Cărămidă, DN1, B-dul Bucureștii Noi-Zona Metrorex, mai spune sursa citată.

”Vom continua acțiunile de înlocuire arbori și în alte locații.”, se arată într-o postare pe Facebook.

De asemenea, administrația de sector le reamintește locuitorilor că au la dispoziție aplicația software de servicii electronice, care oferă posibilitatea cetățenilor de a transmite direct către departamentul competent solicitările sau problemele sesizate în sector.

Aplicația poate fi utilizată de oricine cu acces la internet prin accesarea site-ului ADP Sector 1 la adresa https://sesizari.adp-sector1.ro – Demersuri online – Hartă Sesizări sau prin descărcarea aplicației “ADP Sector 1” din magazinele iOS și Android.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati