ADP Sector 1 va începe, din luna septembrie, execuţia a 100 limitatoare de viteză din mixtură asfaltică. Armand: Prioritate au străzile unde sunt situate şcoli

0
208

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că ADP Sector 1 va începe, din luna septembrie, montarea unor limitatoare de viteză din mixtură asfaltică, iar prioritate au străzile unde sunt situate şcoli şi unde există solicitări de la cetăţeni.

„O veste bună! Experţii Brigăzii de Poliţie Rutieră şi cei din Comisia Tehnică de Circulaţie din Primăria Capitalei au avizat ieri montarea limitatoarelor de viteză din mixtură asfaltică din Sectorul 1. Este o premieră în Bucureşti, avizul a fost dat la solicitarea noastră, după ce anul trecut am demarat un proiect pilot de amplasare a acestor limitatoare de viteză pe şase străzi. Specialiştii au monitorizat aceste locaţii, timp de mai multe luni, şi au constatat că elementele de siguranţă rutieră pentru reducerea vitezei şi-au atins scopul, în condiţii normale de desfăşurare a traficului, fără evenimente rutiere”, a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.

Ea a mai spus că Primăria aşteaptă „acest aviz pentru a implementa acest proiect la nivelul întregului sector. ADP Sector 1 va demara, începând din luna septembrie, execuţia a 100 limitatoare de viteză din mixtură asfaltică, prioritate au străzile unde sunt situate şcoli şi unde avem solicitări de la cetăţeni”.

„Aceste limitatoare de viteză din mixtură asfaltică au o durată de exploatare mai mare faţă de cele din cauciuc şi, de asemenea, sunt mai puţin costisitoare. Lucrările vor continua până la înlocuirea totală a limitatoarelor de viteză din cauciuc”, a completat Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.