ADP Sector 2, anunț către asociațiile de locatari care vor să amenajeze spațiile verzi din jurul blocurilor

Administrația Domeniului Public Sector 2 transmite asociațiilor de proprietari/locatari din Sectorul 2 care doresc să amenajeze spațiile verzi aferente blocurilor că le pune la dispoziție mai multe materiale dendrofloricole.

Este vorba despre viola sp (panselute), Bellis perrenis (părăluțe), arbuști coniferi Thuya Biota/Occidentalis, arbuști foioși Viburnum, gard viu Hibiscus, arbuști Pyracantha, arbuști Kerria Japonica, semințe de gazon;

Asociațiile trebuie să transmită o cerere semnată și ștampilată de către reprezentantul asociației și numărul de telefon al persoanei desemnate să țină legătura cu ADP.

ADP Sector 2 va furniza și transporta materialele disponibile, către asociație.

Materialele vor fi acordate în baza unui proces verbal încheiat între un reprezentant al instituției și asociația de proprietari/locatari, obligatoriu semnat și ștampilat de către asociație.

Plantarea și pregătirea terenului în vederea plantării (pentru arbuști și flori) sau săpatul curților în vederea semănării gazonului intră în atribuția membrilor asociației care solicită materialul dendrofloricol.

Asociația este cea care se va îngriji de udatul și întreținerea materialului dendrofloricol.

Toate materialele vor fi livrate în funcție de data solicitării și stocurile disponibile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati