Adrian Câciu, veste bună pentru toți beneficiarii cardurilor de energie: ”Facem acest lucru pentru ca românii să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe!”

0
245
Foto: Facebook / Adrian Câciu

Adrian Câciu vine cu o veste bună pentru cei două milioane de români, beneficiari ai cardurilor de energie, potrivit antena3.ro. 

Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe, spune, joi, ministrul Fondurilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

”O veste bună pentru cei aproximativ 2 milioane de beneficiari ai voucherelor pentru energie:

Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe.

În urma discuțiilor cu reprezentanții Comisiei Europene am obținut acordul prelungirii valabilității cardurilor de energie de la 31 decembrie 2023 la 31 martie 2024.

În acest sens, în aceste zile, inițiem demersurile de modificare a legislației naționale pentru ca acest acord să fie rapid implementat.

Compensarea prețurilor la energie este o măsură importantă prin care asigurăm sprijin familiilor vulnerabile și ne menținem angajamentele luate, așa cum e normal”, a scris Adrian Câciu pe o rețea socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.