Adrian Despot, Vița de Vie, despre reluarea concertelor de la 1 iunie: “Care sunt restricțiile?”

După ce premierul Ludovic Orban a anunțat că de la 1 iunie este permisă desfășurarea concertelor și spectacolelor în aer liber, reacția artiștilor nu s-a lăsat așteptată.

Adrian Despot, solistul formației Vița de Vie, reclamă faptul că anunțul premierului nu conține informații clare despre restricții și triaj epidemiologic, scrie Libertatea.

“Deci de la 1 iunie înțeleg că ne putem vedea la spectacole în aer liber, cu nu mai mult de 500 de spectatori. Great new… Wait! Zice ceva de restricții și triaj… Două întrebări scurte: care sunt restricțiile? Care e procedura de triaj epidemiologic? Nu mai zic că azi e 28 mai și mai sunt 3 zile până pe 1 iunie. Ce, ne trebuie mai mult de 3 zile să organizăm spectacole?”, a scris Adrian Despot pe pagina sa de Facebook joi seară.

Potrivit deciziei luate de Consiliul Național pentru Situații de Urgență, de la 1 iunie este permisă desfășurarea concertelor și spectacolelor în aer liber, însă nu cu mai mult de 500 de spectatori și cu o distanțare de 3 metri între participanți. De asemenea, spectatorii vor trebui să poarte măști.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati