Adrian Vigheciu (PSD): Ciprian Ciucu – minciună, ipocrizie sau doar incompetență?

Adrian Vigheciu a publicat pe contul său de Facebook o postare în care îl acuză pe primarul Ciprian Ciucu că pe parcursul mandatului său nu a făcut nimic decât să pună în practică ceea ce critica înainte de a fi ales primar.

  • De asemenea, el îl îndeamnă ironic pe Ciucu să-i răspundă la întrebarea „Sunteți mincinos, ipocrit sau incompetent?”.

„Domnule Ciprian Ciucu, trebuie să alegeți una, nu aveți încotro. Îmi pare rău că vă dau vestea asta, dar nu scăpați. Pentru că nici nu uităm ce ați promis înainte de alegeri, nici nu închidem ochii la ce faceți după.

Sunteți prea ocupat cu pregătirea campaniei de anul viitor ca să vă aduceți aminte? Nu-i nimic, vă ajutăm noi”, a declarat Vigheciu.

El a adăugat că, „în 2018, vă luptați aprig pentru dizolvarea celor 22 de companii municipale. Ați fost unul dintre cei mai vocali contestatari ai acestui mecanism de funcționare a PMB. „Funcțional, logistic, sunt condamnate să fie slabe, iar serviciile lor proaste”, ca să vă citez mai exact. Nu vă mirați, domnule Ciucu, sunt chiar vorbele dumneavoastră, citate în presă”.

„Între timp, protejatul dumneavoastră, cel căruia, sanchi!, ia-ți dat un ultimatum de ochii lumii, a ajuns primar, iar tonul s-a mai îndulcit: „PMB are foarte multe instituţii şi nu toate instituţiile acestea îşi justifică existenţa (…). Trebuie să începi să tai instituţii, instituţii neesenţiale.” Cum spuneam cu alte ocazii, o mângâiere de control pe creștet.

Dar nici prin cap nu ne-ar fi trecut că, de la o condamnare atât de virulentă în timpul administrației trecute și de la insinuările dulci și palide adresate lui Nicușor, veți ajunge chiar să înființați dumneavoastră două astfel de societăți în Sectorul 6”, a mai spus acesta.

„Asta da surpriză, domnule Ciprian Ciucu!

Practic, ați avut nevoie de 3 ani pentru a realiza că așa și pe dincolo și pentru a replica modelul administrativ PSD. Felicitări!

Dar acum, domnule Ciucu, serios vorbind, chiar trebuie să răspundeți la întrebarea inițială: sunteți mincinos, ipocrit sau incompetent?”, a conchis Adrian Vigheciu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati