Aeroportul Henri Coandă va avea 56 de echipamente performante de curăţenie

0
237
Foto: CNAB

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă, joi, că 56 de echipamente performante de curăţenie sunt la Aeroportul Henri Coandă, acestea utilizând tehnologia eco nanoclean, care asigură consum redus de apă şi detergent.

”În conformitate cu noul contract de prestări servicii de curăţenie încheiat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), prestatorul a adus la Aeroportul Henri Coandă 56 de noi utilaje şi echipamente performante, ecologice, pentru a asigura derularea lucrărilor”, a transmis, joi, CNAB, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, toate echipamentele de spălat/uscat pardoseli încorporează tehnologia eco nanoclean, au putere mare de apăsare pe suprafaţă şi, totodată, un consum redus de apă şi energie electrică (la reîncărcarea acumulatorilor).

”Tehnologia eco nanoclean este una revoluţionară care transformă apa normală de curăţare într-o apă electrolizată, adică îmbogăţită cu proprietăţi de curăţare şi de ridicare mai rapidă în suspensie a particulelor de murdărie. Prin utilizarea acestei tehnologii, tot procesul de curăţare aduce o reducere substanţială a consumului de apă (cu 20%) şi detergent (cu 60%)”, a mai transmis compania.

Aceasta a precizat că, în cel mai scurt timp, vor intra în exploatare pe aeroport 19  utilaje destinate spălării/uscării pardoselei, 2 utilaje pentru suprafeţe exterioare (trotuare) şi 35 echipamente profesionale de curaţenie pantru celelalte zone din terminal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.