Aeroportul Otopeni a primit 10 oferte pentru viitoarea parcare. Bugetul a fost estimat la 93,2 milioane de lei

0
549
Aeroport-Otopeni

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a primit 10 oferte pentru realizarea de lucrări de execuție pentru construirea unei parcări P+2E în cadrul Aeroportului Internațional Aeroportul Henri Coandă București-Otopeni, potrivit profit.ro.

Bugetul a fost estimat la 93,2 milioane de lei, fără TVA.

Ofertanții sunt BOG’ART, Porr Construct, SSAB-AG și asocierile formate din Concelex (lider) și Concelex Engineering, Hidro Salt B 92 (lider), Drum Concept și TAFFO, PAB Romania (lider) și Straco Holding, Ubitech Construcții (lider), Conim Partners și Confrasilvas, Băiculescu Construct (lider), Montin, Fadmi Prod și Visio Construction Works, Consola Grup Construct (lider), RO Construct Center, respectiv Conrag AG (lider), ALS Beton și Iamsat Muntenia.

„Acest proiect integrează tehnologii moderne în domeniul sistemelor de management al parcării și oferă utilizatorilor un sistem capabil să împlinească nevoile acestora. Parcarea va avea un regim de înălțime P+2E, cu 1.019 locuri de parcare, din care 109 sunt atribuite stației de taxi iar 40 sunt prevăzute pentru persoanele cu mobilitate redusă”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Durata contractului este de 60 de luni, din care termenul de execuție a lucrărilor a fost stabilit la 18 luni de la data începerii lucrărilor.

Prima licitație a fost în 2020 Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea în februarie 2010 și administrează cele două aeroporturi principale ale României, respectiv Aeroportul Internațional Otopeni Henri Coandă și Aeroportul Internațional Băneasa Aurel Vlaicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.