Aeroporturi București a atribuit un contract de servicii pe 5 ani companiei Motorola Solutions

Motorola Solutions a anunţat, joi, că i-a fost atribuit, de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), un contract de servicii pe 5 ani, prin care compania va asigura o funcţionare 24/7 a staţiilor radio TETRA pe aeroporturile din Bucureşti, potrivit agențiai de presă news.ro.

CNAB procesează aproximativ 65% din traficul de pasageri, de mărfuri şi poştă din România şi reprezintă principalul hub de aviaţie al ţării.

”Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu Băneasa Bucureşti se bazează pe staţiile radio digitale TETRA pentru comunicaţii sigure 24/7. Pentru a asigura funcţionarea continuă şi fiabilă a reţelei TETRA, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a atribuit un contract de servicii  pe 5 ani companiei Motorola Solutions”, se arată în comunicat.

În cadrul contractului, Motorola Solutions va oferi asistenţă tehnică, întreţinere, reparaţii şi servicii de management. Contractul de servicii va permite operatorului aeroportului să reducă timpii morţi, să răspundă eficient în orice moment şi să se pregătească pentru provocări viitoare.

De mai bine de 25 de ani, Motorola Solutions este un partener pentru organizaţiile însărcinate cu siguranţa publică din România, oferind soluţii radio digitale TETRA.

De asemenea, compania are experienţă în furnizarea de sisteme radio TETRA pentru aeroporturi din întreaga lume, inclusiv pentru aeroporturile europene Barcelona-El Prat din Spania, Gardermoen din Norvegia şi pentru aeroporturile germane din Munchen, Köln/Bonn, Stuttgart şi Baden-Airpark, printre multe altele.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati