Aeroporturile din România cu cele mai ieftine parcări

Indiferent care ar fi motivul călătoriei, cu toții ne dorim să avem parte de servicii calitative care se reflectă bineînțeles și asupra timpului pe care îl avem la dispoziție dar și asupra bugetului, transmite antena3.ro.

Una din întrebările importante atunci când ne planificăm o călătorie cu avionul este: „Unde îmi parchez mașina?”. Pentru a vă ajuta cu răspunsul, ParkVia a realizat o analiză a tarifelor de parcare pentru o perioadă de 3* și 7** zile la parcările din imediata apropiere de cele mai importante aeroporturi din țară. Astfel, atunci când vă cumpărați bilet la avion, alegeți din timp și locul potrivit pentru a parca mașina.

Trebuie să țineți cont de faptul că în perioada sărbătorilor de Paște dar și în preajma altor sărbători de pe parcursul anului, traficul aerian este în creștere, respectiv crește și cererea pentru locurile de parcare ceea ce inevitabil poate să se reflecte asupra tarifelor. De aceea, dacă aveți deja achiziționat un bilet la avion, ar fi rezonabil să vă ocupați deja și locul de parcare pentru mașina dumneavoastră.

Dacă analizăm prețurile pe platforma de rezervări, puteți observa cu ușurință că cele mai scumpe locuri de parcare sunt cele de lîngă aeroporturile din Timișoara care încep de la 100 RON/3 zile și 140 RON/7 zile, Craiova cu tarife începând de la 120 RON/3 zile și 150 RON/7 zile și Sibiu cu tarife de la 140 RON/3 zile și 150/7 zile.

Probabil cum mai puțini s-au așteptat, cele mai ieftine parcări le veți găsi la aeroporturile din Târgu Mureș cu tarife începând la doar 30 RON/3 zile și respectiv 70 RON/7 zile, aeroportul din București cu tarife destul de accesibile care încep de la 65 RON/3 zile și 120 RON/7 zile iar la Cluj-Napoca veți găsi tarife de 50 RON/3 zile și în jur de 120 Ron/7 zile.

Este îmbucurător că pe lângă faptul că vă puteți lăsa mașina în deplină siguranță așa cum toate parcările pe care le-am analizat, dispun de supraveghere video și pază, acestea sunt situate în imediata apropiere a aeroporturilor (0,5 Km – 2 Km) și pun la dispoziția călătorilor servicii de transfer la și dinspre aeroport care durează între 3 și 5 minute. Iar pentru cei mai „pretențioși” clienți, unele parcări pun la dispoziție serviciu exclusiv Meet & Greet (parcare cu valet).

Indiferent pentru ce parcare ați opta, este bine să faceți o rezervare din timp, ceea ce va oferi posibilitatea să alegeți locul care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră mai ales că este nevoie de doar 5-10 minute pentru analiza toate ofertele și a o găsi pe cea potrivită.

Călătorii frumoase vă urăm!

  • *Perioada de referință: 24-27 martie 2023
  • **Perioada de referință: 25 martie – 1 aprilie 2023

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati