Aeroporturile Otopeni și Băneasa vor avea firmă angajată la întreținere și reparații

0
308
Foto: Facebook / Bucharest Airports

Compania Națională Aeroporturi București a scos la licitație un contract de 32 milioane lei, pe patru ani, pentru lucrări de renovare clădiri, întreținere și reparații infrastructură în cadrul aeroporturilor Otopeni și Aurel Vlaicu (Băneasa), scrie economedia.ro.

Sunt vizate zonele aferente terminalelor de pasageri, inclusiv cele restricționate, birouri, grupuri sanitare, alte spații (fluxuri filtre, ghișee, depozite, magazii, spații tehnice, cabinet de pază, parcări și trotuare/peroane), potrivit descrierii făcute de CNAB. Nu sunt vizate pistele de aterizare/decolare.

  • Sunt 73 de clădiri deținute de CNAB în ambele aeroporturi, cu o suprafață construită de 100.000 de metri pătrați și o suprafață desfășurată de 200.000 de metri pătrați. Aici, la comanda CNAB, firma de construcții selectată va efectua lucrări permanente de reparații și întreținere, urmând să asigure prezența 24/24 ore a patru salariați, lăcătuși și tâmplari, care să lucreze în ture de câte 12 ore.

În cazul unor lucări de anvergură, firma trebuie să deplaseze echipe specializate în cel mult trei zile de la plasarea comenzii.

Directorul de operațiouni CNAB, Adrian Vasilescu, a stabilit și toate materiale și sculele cu care trebuie să se doteze firma ce vrea să lucreze în cele două aeroporturi, lista acestor putând fi consultată în caietul de sarcini.

Ofertele se vor deschide în 29 martie, departajarea lor se face în funcție de preț, experiența managerului de proiect și garanția acordată lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.