Agenția națională de presă din Emiratele Arabe Unite a punctat vizita premierului Ciolacu

CORESPONDENȚĂ specială din Emiratele Arabe Unite. Agenția națională de presă din Emiratele Arabe Unite a punctat vizita premierului Marcel Ciolacu în această țară.

”Președintele, Alteța Sa Șeicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan, l-a primit astăzi pe Excelența Sa Ion-Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, care se află într-o vizită de lucru în EAU.

În timpul întâlnirii de la Qasr Al Shati, Alteța Sa i-a urat bun venit premierului român în EAU, exprimându-și dorința ca vizita să fie încununată de succes în ceea ce privește avansarea legăturilor dintre cele două țări în toate domeniile.

Alteța Sa Președintele și prim-ministrul român au discutat despre oportunitățile de dezvoltare a cooperării în diverse sectoare prioritare, în special în economie și comerț, pe lângă energia regenerabilă, securitatea alimentară și tehnologie, într-un mod care să contribuie la sprijinirea investițiilor reciproce în cele două țări.

Cele două părți au trecut în revistă, de asemenea, numeroase aspecte regionale și internaționale de interes comun și au făcut schimb de opinii cu privire la acestea, în special reducerea escaladării în Orientul Mijlociu și eforturile pentru calmarea tensiunilor, pe lângă eforturile de a obține o încetare a focului în Fâșia Gaza și de a îmbunătăți răspunsul umanitar”, se arată în articolul citat.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati