Aglomerație în Aeroportul Otopeni: „Ţipau oamenii că nu au aer” – FOTO

Haos pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti, astăzi, după ce 12 avioane au aterizat într-o oră, iar sute de oamenii au fost îngrămădiţi pe culoare, fiind nevoiţi să aştepte zeci de minute.

Imagini transmise de călători și difuzate de Antena 3 arată că în Aeroportul Otopeni s-a produs vineri după-amiază o îmbulzeală generală, mai mulți pasageri țipând și reclamând lipsa de spațiu, odată cu noile reguli care cer prezentarea Formularului de localizare a pasagerului (PLF).

Unii dintre martori au povestit pentru Antena 3 că, din cauza numărului foarte mare de călători, unii dintre oameni au început să strige că nu au aer, mai ales că, din spate, veneau alţi călători şi toţi se îngrămădeau pe acelaşi culoar.

Reprezentanții Aeroportului susțin într-un comunicat că ”s-au înregistrat aglomerări punctuale, în intervalul 14.00-15.30 al zilei, generate, pe de o parte, de faptul că în aceste ore de vârf au aterizat două curse suplimentare, iar, pe de altă parte, de către pasagerii nemulțumiți de noile restricții care au avut un comportament recalcitrant față de personalul autorităților cu atribuții de control al documentelor de intrare în țară”.

Aeroportul mai arată că traficul pe aeroport se derulează normal acum, iar ”situația a fost ținută sub control cu ajutorul personalului CN Aeroporturi București, jandarmilor și ai Poliției de Frontieră”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati