Aglomerație la metrou. La orele de vârf trenurile întârzie până la 18 minute, anunță Metrorex – FOTO

Metrorex anunță că trenurile de metrou ajung în stație cu întârziere, timpul de așteptare ajungând pe unele magistrale la 14 sau chiar 18 minute.

Astfel, potrivit unui anunț postat de companie pe site, pe magistrala I, intervalul de urmărire la orele de vârf este minim 12 – 14 minute, pe magistrala II e de 10 minute, pe magistrala III e de 12 – 14 minute, iar pe magistrala IV de 7 – 10 minute.

Pe magistrala V timpul de așteptare este de 9 minute pe relația Eroilor – Romancierilor și de 18 minute pe relația Romancierilor – Valea Ialomiței / Râul Doamnei.

Compania spune că nu poate respecta graficul integral de circulație și își cere scuze călătorilor, dar dă asigurări că face tot ceea ce este posibil pentru a limita disconfortul creat.

Stațiile sunt extrem de aglomerate, spun bucureștenii

Pe rețelele sociale călătorii au postat imagini în care se vede că peroanele sunt super aglomerate, iar călătorii nu pot urca întotdeauna în trenurile care ajung întârziat în stație.

Trenurile de metrou din București circulă la intervale mari de timp față de situația normală, iar stațiile sunt extrem de aglomerate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati