Aglomeraţie pe Valea Prahovei; trafic intens pe A2 Bucureşti – Constanţa şi pe A4 Ovidiu – Agigea

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, duminică la prânz, pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi pe A2 Bucureşti – Constanţa şi pe A4 Ovidiu – Agigea, transmite agenția de presă Agerpres.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic pe principalele artere rutiere din ţară se prezintă astfel:

* DN 1 Ploieşti – Braşov: aglomeraţie pe sensul de urcare către staţiunile de pe Valea Prahovei, între Breaza şi Comarnic, iar pe raza staţiunilor Buşteni şi Azuga s-a format coloană de autovehicule pe ambele sensuri de mers;

* DN 7 Piteşti – Sibiu: traficul este normal;

* Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti: traficul se desfăşoară normal;

* Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa: trafic intens pe ambele sensuri de mers la km 148, în zona Podului Borcea, unde au loc lucrări de reparaţii;

* Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti: trafic normal;

* Autostrada A4 Ovidiu – Agigea: trafic îngreunat pe sensul de coborâre către DN 2A, localitatea Ovidiu;

* DN 2A (E87), podul Ovidiu/CT: valori de trafic ridicate pe ambele sensuri, cauzate de lucrările de reparaţii.

Duminică şi luni, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în contextul Zilei Muncii pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN 39 Agigea – Mangalia. Restricţiile se aplică duminică, în intervalul orar 16,00 – 22,00, şi luni, între orele 06,00 şi 22,00.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic, semnalizând orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie sau a direcţiei, după o asigurare corespunzătoare. De asemenea, şoferii trebuie să evite depăşirile riscante şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati