Agresor reținut în Capitală după ce a încercat să violeze o tânără pe o stradă din Sectorul 1

0
675

Polițiștii din Capitală au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, care ar fi agresat o tânără de 21 de ani. Sesizarea a fost făcută în urmă cu doar 4 zile de fratele victimei. Agresorul este reținut preventiv pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 3 noiembrie 2023, în jurul orei 22.30, Secția 4 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21.00, sora sa, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost abordată de către un bărbat, pe o stradă din Capitală, care, prin constrângere, ar fi atins-o în zona intimă.

Cercetările au fost preluate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1.

În urma activităților specifice, a fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii.

Totodată, în baza probatoriului administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că, după ce ar fi urmărit persoana vătămată, ar fi ajuns-o din urmă în dreptul imobilului în care aceasta locuiește, moment în care ar fi prins-o și, fără voia ei, ar fi atins-o în zona intimă, după care ar fi fugit.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta, magistrații au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.