Agroland deschide al doilea magazin de tip Mega în Bucureşti

Agroland deschide al doilea magazin de tip Mega în Bucureşti, acesta fiind cea de-a şasea unitate de acest tip deschisă de companie în 2021, la nivel naţional, a anunţat luni compania.

Agroland Mega Bucureşti 2 a fost deschis ca urmare a unei investiţii de 200.000 euro, fără stocuri, şi este situat la intersecţia dintre Şoseaua de Centură şi Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, lângă Pasajul Mogoşoaia, potrivit unui comunicat de presă.

Programul de funcționare:
  • L-V 8:00 – 20:00
  • S 09:00 – 18:00
  • D 09:00 – 18:00

Agroland Mega Bucureşti 2 este cea de-a şasea unitate de acest tip deschisă de companie în 2021, la nivel naţional, urmând inaugurărilor din Afumaţi, Craiova, Sfântu Gheorghe, Vaslui şi Târgu Secuiesc.

Potrivit sursei citate, conceptul a fost lansat în urmă cu patru ani, este unic în ţară şi vizează un segment al populaţiei care simţea nevoia unui supermarket cu produse pentru grădină, îngrijirea animalelor de companie şi hobby farming. Magazinele Mega au o suprafaţă mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiţionale şi o ofertă foarte diversificată.

Agroland Mega Bucureşti 2 se află pe Strada Bucureşti – Târgovişte nr. 50 şi ocupă o suprafaţă de 500 mp în incinta parcului comercial Prima Shops, unde se învecinează cu supermarketurile Kaufland şi Lidl, precum şi magazinul Pepco.

Clienţii vor avea la dispoziţie 3.500 de produse, respectiv produse pentru grădină, printre care material săditor, fertilizanţi şi echipamente pentru întreţinere; produse destinate animalelor de companie, de la hrană, la suplimente, jucării şi diferite accesorii; produse pentru hobby farming, precum şi alte produse utile în casă şi gospodărie.

Agroland este cea mai mare reţea de magazine cu produse pentru gardening, pet care şi hobby farming din România, are capital 100% românesc şi a fost fondată în 1997, la Timişoara, de către antreprenorul Horia Cardoş. În prezent, reţeaua Agroland are peste 250 de unităţi, localizate în 29 de judeţe, şi peste 2.200.000 de clienţi an.

Printre produsele comercializate se află: produse pentru grădinărit – seminţe, material săditor, fertilizanţi, echipamente, hrană şi accesorii pentru animale de companie, precum şi pui de o zi, furaje echipamente pentru ferme mici şi medii, – şi hrană şi accesorii pentru animale de companie. Grupul Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, şi are peste 300 de angajaţi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati