Ai ajuns in stadiul în care trebuie să te muți? Te ajută firma de mutari mobila din București Relocat.ro

Conform studiilor, românii se mută cel puțin o dată la câțiva ani, firmele de mutări având sute de contracte de livrări anual. Piața firmelor de mutări din București este foarte diversificată iar în funcție de nevoile și cerințele clienților se găsesc întotdeauna soluții potrivite și optime pentru ca relocarea să se efectueze la cel mai înalt nivel.

Relocat.ro este una dintre companiile de renume în domeniul de mutari mobila din Bucuresti, având servicii de foarte bună calitate și prețuri foarte atrăgătoare.

Serviciile de mutari mobila le oferă oamenilor posibilitatea să scape de presiunea mutării și de problemele ce pot apărea pe parcurs. Mulțumită lucrătorilor cu experiență și autovehiculelor de mari dimensiuni, mutarea mobilierului și a bunurilor din locuință se poate efectua cu ușurință și în deplină siguranță. Indiferent de locul în care planificați să vă mutați, dacă este la doar câteva străzi distanță sau într-un alt cartier, Relocat este alegerea ideală prin care orice client va beneficia de tot sprijinul necesar mutării tuturor bunurilor și mobilierului din locuință.

Procesul de mutare cu Relocat:

1. Expertul logistic va veni și va analiza numărul pieselor de mobilier, electrocasnicelor, obiectelor de birou ș.a.m.d., astfel va determina modul în care vor trebui mutate, cât de fragile sunt și care este soluția cea mai bună pentru a le duce cu bine la destinație. Expertul logistic va calcula distanța de parcurs până la noua locație și va avea în vedere inclusiv dacă clădirile au lift, ora la care se va efectua livrarea, câte transporturi sunt necesare și va oferi un preț clientului. Nu vă faceți griji în această privință întrucât Relocat dispune de cele mai atrăgătoare oferte de pe piață.

2. Al doilea pas este cel de ambalare, manipulare și așezarea a bunurilor în mașina de livrare. Lucrătorii din cadrul Relocat vor folosi folie stretch, folie bubble, carton ondulat, cutii și multe alte instrumente ce vor garanta siguranța bunurilor de transportat. Electrocasnicele și obiectele mari vor beneficia de asemenea de un proces minuțios de ambalare ce le vor feri de zgârieturi, spargeri sau deteriorări. Nici un element nu va suferi în timpul mutării. De asemenea, bunurile de mici dimensiuni, precum sunt produsele de birotică, papetărie ș.a.m.d, vor fi depozitate în cutii speciale ce vor fi așezate strategic. Specialiștii din cadrul Relocat se vor asigura de integritatea lucrurilor personale ale clientului și vor garanta întotdeauna manipularea corespunzătoare în tot procesul de mutare.

3. Pasul numărul trei este dat de transport, fiind una dintre cele mai importante acțiuni. Profesioniștii Relocat vor transporta în maximă siguranță toate bunurile clientului către noua adresă.

4. Transportul se termină cu manipularea mărfii la noua adresă, așezând fiecare piesă de mobilier acolo unde clientul își dorește. Despachetarea este realizată cu maximă atenție și se va prezenta mobila clientului pentru a verifica integritatea ei.

Toți acești pași sunt extrem de importanți pentru a obține serviciile de înaltă calitate pe care le căutați la o firmă de mutări mobilier. Relocat îndeplinește cu succes toate aceste cerințe și se conformează la altele noi, fiind flexibili și adaptabili.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati