Alegerea unui viceprimar al Sectorului 3 se regăseşte pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de luni, transmite Agerpres, citată de G4Media.ro.

Conform proiectului de act normativ iniţiat de consilieri locali ai PSD, George-Alexandru Oancea şi-a prezentat demisia din funcţia de consilier local în 8 iulie 2022, prin hotărârea nr. 301 din 14 iulie 2022 constatându-se încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local. Totodată, s-a constatat încetarea de drept a funcţiei de viceprimar, declarându-se ambele funcţii vacante.

Prin hotărârea nr. 262 din 28 octombrie 2020, Consiliul Local i-a ales ca viceprimari pe Ştefan-Lucian Judele şi George-Alexandru Oancea, dintre aceştia Judele fiind desemnat să exercite calitatea de înlocuitor de drept al edilului Sectorului 3.

Proiectul de hotărâre propune alegerea unui viceprimar şi desemnarea dintre cei doi viceprimari a celui care va exercita calitatea de înlocuitor de drept al edilului Sectorului 3.

Tot luni, consilierii locali vor discuta două proiecte privind amenajarea de fântâni arteziene ornamentale în parcurile Teilor şi Alexandru Ioan Cuza.

Valoarea fântânilor din Parcul Teilor este estimată la circa 10,9 milioane de lei cu TVA. Parcul a fost inaugurat în 2020, iar lacul construit are o suprafaţă de 4.342 de metri pătraţi.

Valoarea fântânilor din Parcul Alexandru Ioan Cuza se ridică la peste 20 de milioane de lei cu TVA.