Alertă alimentară! Un desert din spumă de ciocolată, retras din mai multe supermarketuri

0
670
Pixabay

Un desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos a fost retras de la comercializare de compania producătoare, ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor, a anunțat ANSVSA.

  • Produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) a fost retras de la comercializare din supermarketuri Kaufland (din Alba Iulia, Sebeș, Blaj și altele din țară), Auchan, Cora și Carrefour. 

Potrivit Autorității Naționale Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

Foto: ansvsa.ro

„Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte.

Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții”, arată ANSVSA.

Sunt afectate doar următoarele date limită de consum și loturi:

  • MÜLLER VEGAN MOUSSE DE CIOCOLATĂ (2 X 70 G)
  • Data limită de consum 13.05.2023
  • Data limită de consum 27.05.2023

Persoanele care au achiziționat acest produs și care suferă de alergii sunt rugate să nu il consume, să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinele Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lui.

Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.