ALERTĂ / American dispărut fără urmă în Bragadiru

Un cetățean american în vârstă de 48 de ani, căsătorit cu o româncă, și care locuia în orașul Bragadiru, a dispărut de mai bine de o lună de acasă, iar soția a cerut ajutorul Poliției și oamenilor pentru a-l găsi, scrie antena3.ro

  • „Polițiști Serviciului de Investigații Criminale caută un bărbat, cetățean american în vârstă de 48 de ani, care la data de 18 iulie a.c., a plecat de la domiciliul său, din orașul Bragadiru și nu a mai revenit.
Sesizarea a fost făcută  prin apel 112 la Poliția orașului Bragadiru, de către soția bărbatului care a declarat totodată că soțul ei a plecat în jurul16:00, să se plimbe, iar când a revenit la domicliu în jurul orelor 18:45, a constatat faptul că acesta nu s-a mai întors.
Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că, bărbatul respectiv a fost văzut la aceeași dată, în jurul orelor 13:30-14:00, într-un parc din orașul Bragadiru.”

Cu ocazia căutărilor a fost folosit și câinele de urmă. În continuare, polițiștii ilfoveni efectuează cercetări, în vederea depistării persoanei în cauză.

Semnalmentele bărbatului: 1.85 m aproximativ, greutate 100 de kg, ochii verzi, părul grizonat, drept, poartă mustață și cioc, iar la nivelul gâtului și al mâinii stângi prezintă cicatrici.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri închis, tricou de culoare verde închis, pantofi sport de culoare gri închis, marca “NIKE”.

Sursa: antena3.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati