Alertă falsă cu bombă la Băneasa Shopping City din București. Sute de oameni au fost evacuați

O persoană încă neidentificată a trimis sâmbătă, 4 iunie, un e-mail prin care a reclamat existența unei bombe la Mall-ul din Băneasa.

UPDATE 15.02 Jandarmii și echipajele speciale de intervenție se retrag, iar oamenii reîncpe să intre în mall. Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă, susține digi24.

UPDATE 13.23 „În urma primirii unei alerte cu bombă, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menține siguranța angajaților, chiriașilor și vizitatorilor săi.

Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situația fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil.

Vom reveni cu mai multe amănunte în scurt timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul și neplăcerile cauzate vizitatorilor Băneasa Shopping City”, au transmis reprezentanții mall-ului pe site.


Mai multe mașini ale SRI, Jandarmeriei și Poliției s-au deplasat la fața locului, iar mall-ul a fost evacuat.

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei, cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezența unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din sectorul 1”, a transmis Poliția Capitalei.

Toate persoanele aflate în Mall Băneasa au fost evacuate, iar specialiștii pirotehnicieni ai SRI efectuează verificări.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati