Alertă în Bucureşti: A evadat un deținut de la Penitenciarul Rahova, condamnat pentru crimă

Un bărbat condamnat pentru omor a evadat, marți, în Capitală. Autoritățile sunt în alertă și încearcă să îl găsească pe deținut. Acesta era încarcerat la Penitenciarul Rahova, însă ar fi reușit să fugă dintr-o ambulanță.

Deținutul Meszaros Zsombor, în vârstă de 34 de ani, este condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru omor. Potrivit unor surse, acesta și-ar fi ucis iubita în anul 2017, în Satu Mare, notează stirileprotv.ro.

„Marti, 09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă sigurantă, aflat în custodia Penitenciarului- Spital Bucureşti- Rahova, a părăsit mijlocul de transport detinuti, stationat in zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr 24, sector 2, Bucuresti”, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

  • Deținutul are înălțimea de 1,80 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr saten, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii mijlocului de transport deținuți purta tricou de culoare închisă cu desen alb în zona pieptului și vestă de culoare închisă, pantaloni de trening închiși la culoare și adidasi alb cu roșu și talpă neagră.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 2 București, Poliția Locală Sector 2 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași”, au transmis autoritățile.

Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul SPITAL București-Rahova, la numerele 021.421.33.34, 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati