UPDATE Bărbatul baricadat în casă, imobilizat după nouă ore

Poliţistul baricadat în casă a fost imobilizat după nouă ore, anunță Poliția Română. A fost o adevărată desfăşurare de forţe pentru că bărbatul avea permis de port armă.

Bărbatul care a intrat peste o femeie în casă, luni dimineaţa, a fost imobilizat de forţele de ordine, după ce acesta a refuzat să iasă din locuinţă, scrie Agerpres.

„Acum scurt timp, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale – DGPMB au pătruns în imobil şi l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări”, informează Poliţia Capitalei.

Sursa citată precizează că femeia ameninţată nu a depus plângeri anterioare cu privire la bărbatul imobilizat. Acesta nu a dat declaraţii la momentul scoaterii sale din imobil.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este fost poliţist şi deţinea o armă letală. El ar fi spart geamul locuinţei femeii duminică seara, după ce aceasta şi soţul ei i-ar fi cerut să nu mai facă gălăgie.

„Secţia 18 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Știre inițială

Este alertă în Bucureşti, Sectorul 4, unde un bărbat a amenințat o femeie cu moartea apoi s-a baricadat în propria casă. Forțele de ordine intervin chiar în aceste momente.

Alertă în Sectorul 4, unde un bărbat amenință cu moartea o femeie. Strada unde se află imobilul în care are loc incidentul este închisă, iar la fața locului sunt negociatori.

Este vorba despre un incident petrecut pe Șoseaua Viilor, în urmă cu scurt timp.

Un bărbat a amenințat că își omoară vecina. Din fericire, femeia a reușit să scape din mâinile agresorului, să ajungă pe scara blocului și să sune la 112.

În urma incidentului, atacatorul s-a baricadat în propria casă.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati