ALERTĂ Miros înțepător în stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei. Zona este în continuare monitorizată atent

Personalul Metrorex aflat în staţiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei a sesizat un „miros înţepător”, anunţă miercuri, Metrorex, precizând că ISU nu a dispus măsuri care să aibă impact în transportul public de persoane. Cu toate acestea, Metrorex asigură publicul că zona este în continuare monitorizată atent.

  • ”În după-amiaza zilei de 9 iulie 2024, personalul Metrorex aflat în staţiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei a sesizat un”miros înţepător”. Ca urmare a acestei constatări, Metrorex a anunţat organele competente pentru a analiza situaţia şi a lua măsurile necesare. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care au efectuat măsurători cu aparatele portabile”, transmite Metrorex.

Zona este în continuare monitorizată atent, anunță ISU

În urma acestor măsurători, ISU nu a dispus măsuri care să aibă impact în transportul public de persoane.

Metrorex asigură publicul că zona este în continuare monitorizată atent, iar sistemul de ventilaţie funcţionează în parametri optimi. Siguranţa călătorilor şi a personalului rămâne prioritatea noastră principală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati